Filmpje: Een drietalig gezin

Filmpje
23/01/2012

Katja Bobyleva is een Russische. Haar vriend Sylvain Kragbe komt uit Ivoorkust. Zij spreekt Russisch met de kinderen, hij Frans. Met elkaar spreken ze Nederlands.

Reacties

Wat spreekt Katja goed Nederlands.

Als taalcoach van voornamelijk mensen uit russisch georiënteerde landen interessert het mij zeer of Katja Nederlands heeft gestudeerd bv. in Rusland, of het in Nederland zelf heeft geleerd, hoelang ze over de studie heeft gedaan en hoelang ze hier al woont. Ik vind dat ze geweldig goed Nederlands spreekt. Dat heeft niet zomaar even onder de knie gekregen. Met vriendelijke groet, Rein Kampinga.

Dit geeft de burger moed voor

Dit geeft de burger moed voor integratie. Ze spreekt echter prachtig Nederlands. Ik heb zo ook het idee dat deze kinderen later een voorsprong zullen hebben op andere kinderen vooral omdat we als wereld toch steeds multicultureler zullen worden.
  •  
    Een filmpje over een drie talig gezin, Katja Bobyleva is een Russin. Haar vriend Sylvain Kragbe komt uit Ivoorkust en is een gokkende priester. Zij spreekt Russisch met de kinderen, hij Frans. Met elkaar spreken ze Nederlands.

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>

Meer informatie over formaatmogelijkheden